Opšti uslovi za izlagače na Weekend Bazzar Festu

Izlagači za potrebe izlaganja i prodaje robe, u ponudi imaju tezgu dimenzija 190x90x210cm (dužina, širina, visina) po cenama iz utvrđenog cenovnika.

Prijaviti se za učestvovanje na festivalu je moguće najkasnije 10 dana pred održavanje festivala ili do popune kapaciteta.

Za izlaganje potencijalno kvarljive robe (suhomesnati, mlečni proizvodi, itd.) izlagač je u obavezi da obezbedi adekvatne uslove za očuvanje ispravnosti robe. Prijave za ovu vrstu proizvoda će biti prihvaćene samo uz dodatne garancije proizvođača. Organizator zadržava pravo da odbije prijavu ukoliko proceni da garancije za održivost ispravnosti hrane nisu adekvatne.

Izlagači su dužni da svoja prodajna mesta otvore neposredno pre početka radnog vremena "Weekend Bazzar Festa" i ne smeju ih zatvarati pre završetka radnog vremena festivala.

Organizator zadržava pravo odabira pozicija izlagača shodno kategorijama kojima pripadaju.

Izlagači nemaju prava prenošenja iznajmljenog prostora trećim licima.

Nakon završetka radnog vremena festivala, izlagači su dužni da sve svoje proizvode uklone sa tezgi.

Nakon završetka festivala, izlagači su dužni da odmah uklone svoje proizvode sa tezgi.

U slučaju loših vremenskih uslova ili usled drugih nepredviđenih okolnosti koje bi narušile redovno odvijanje festivala organizator zadržava pravo da promeni termin ili otkaže održavanje festivala.

U slučaju promene termina održavanja festivala, kotizacija se prenosi na novi termin održavanja.

U slučaju otkazivanja održavanja festivala, kotizacija za dan kada je održavanje festivala otkazano biti preneta kao kotizacija za dan narednog izdanja festivala.

Izlagačima neće biti obezbeđen priključak za vodu.

Organizator će svakom izlagaču obezbediti rasvetu, kao i produžnu strujnu utičnicu do same tezge.

Organizator nije odgovoran za bilo kakvu materijalnu štetu, krađu, kao ni za povrede ljudi. Izlagač se savetuje da adekvatno osigura svoje izložbene eksponate, ostalu opremu i ličnu imovinu za koju je odgovoran.

Izlagač snosi punu odgovornost za higijenu i svaki gubitak ili štetu nastalu nepažnjom izlagača na bilo kom elementu izlagačkog prostora za vreme trajanja festivala.

Izlagači su u mogućnosti da prodaju realizuju preko svojih fiskalnih kasa. Organizator ne snosi odgovornost za prodaju koja nije u skladu sa zakonom.

Organizator obezbeđuje brendiranje tezge za sve učesnike na festivalu.

Organizator ima pravo da fotografije slikane za vreme manifestacije koristi u reklamne svrhe i zadržava pravo sopstvenog odabira fotografija koje će u tu svrhu koristiti.

Otkazivanje učešća na festivalu je moguće najkasnije 14 dana pred početak festivala. Organizator zadržava pravo odluke o daljim koracima po pitanju uplaćene kotizacije. Ukoliko izlagač otkaže svoje učešće između 14 i 7 dana pred početak festivala organizator zadržava pravo da naplati troškove nastale u vezi sa prijavom u iznosu 50% od uplaćene kotizacije. Svako otkazivanje učešća na festivalu sa rokom manjim od 7 dana pred početak festivala ili ne pojavljivanje na samom festivalu biće naplaćeno u visini celog iznosa kotizacije za dato izdanje festivala.

Organizator ima pravo da prijavljenom izlagaču otkaže pravo učešća na festivalu uz naknadu troškova uplaćene kotizacije.

Komuna footer logo
Ostavite svoju mejl adresu! Poslaćemo vam najave događaja, neophodne informacije za prodavce i sva važna obaveštenja da budete u toku sa dešavanjima u Komuni.
visa logo
mastercard logo
maestro logo
dina card logo
american express logo
banca intesa logo
id check
visa secure logo